rakan-rakan bloggers

Thursday, May 29, 2014

Gadis yang dulu, Bukanlah gadis yang sekarang

Hello assalamualaikum peeps we meet again and again..semalam for the 1st tme cik coffee bagi pompom girls and pompom boys visit blog cik coffee..debor seyy but, I love them so much.. so they need to know more about my self.dikesempatan itu cik coffee pun belek-belek la palik post-post yang lamaa-lama zaman gadis-gadis remaja yang kecewa bercinta..malu seyyy adess macam tak percaya je cik coffee yang update semua entry tu..

Tapi fikir balik tak ade ape yang nak dimalukan pun..biasalah gadis kecil berumur 18-20 tahun yang sedang grow up yang sedang meneutralisasikan diri nya dengan dunia yang baru..setelah ape yang cik coffee lalui dulu conflict dalaman dan juga luaran..itulah yang membentuk cik coffee yang sekarang. Daripada seorang yang agak baran, turn to seorang yang mampu bersabar, seorang gadis yang agak boyish kepada gadis yang lembut dan manje (eceehhh)dan daripada seorang yang selalu memendam kepada seorang yang tahu macam mana nak mengekspresikan perasaan.

Im grow up now..seorang gadis yang baru yang lebih matang yang lebih tenang,berbaloi jugak mama menangis suruh cik coffee berubah dulu..hehe anak yang nakal.daripada suka pakai sneakers perlahan-perlahan cuba pakai heels..daripada suka pakai t-shirt ngan jeans, cuba pakai skirt..betul la ape yang dikatakan “practice make perfect” lama-lama dah biasa..kalau tak dulu pakai baju kurung pun dengan sneakers taw..

Dalam bab yang satu ni pun cik coffee lebih tenang dari dulu “bab cinta” kalau dulu, masa belum ade boyfriend..tngok couple-couple ni manje-manje ngan boyfie dorang..haish jeles!! Rasa macam forever alone je..tapi bila dah merasa sendiri cinta tu ape..hmm mintak maaf la tak kan ku terjebak lagi..agak sakit kott..so, im decided kalau that guy suka cik coffee and cik coffee pun suka dia..we just being close friends until we were getting engaged or married..tak perlu bersayang-sayang sebelum kahwin.ye laa kalau sebelum kahwin dah bersayang-sayang dah bermanja-manja..ape je yang tinggal lepas kahwin nanti?? Dah bosan..cukup la we know that we love each other betul tak??tapi jangan la gatal kawan ngan boy and girls lain pulak!!


Lagi satu body yang dulu dengan yang sekarang pun lain..ngeh3 daripada dulu yang tak berapa kecik and tak berapa besar..and becomes mengembang jadi besar..now dah kecut sikit hehe tak leh share lagi pic sekarang ni.sebab baru kecik sikit je..mamat poyo si aril t upon last jumpe cik coffee 4 tahun lepas..time belom mengembang sangat..trust me! Kalau dia tengok cik coffee yang dah mengembang..mesti dia akan berputus asa..yessss!!! that’s all for today bubye peepss

SELFIE from pompom
gang!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget