rakan-rakan bloggers

Friday, May 18, 2012

Petua Penjagaan Rambut Terbaik

Hai guys!! Hari ni aku nak share something kat korang..share pasal apa yer?? haaa pasal penjagaan rambut lah..aku tahu ramai antara followers,readers yang baca entry ni mesti sangat mengutamakan penjagaan rambut kan??firstly aku nak share petua-petua nenek moyang kita dulu-dulu..untuk rambut yang cantik, bersinar, serta lembut dan sihat petuanya ialah:



Ambil secawan santan, biarkan sampai santan tu naik sikit and sapukan kat rambut, rambut ye bukannya kulit kepala.kalau tak nanti kulit kepala korang berminyak..

.


Then kalau sesiapa yang malas nak buat sendiri bolehlah pergi ke salon-salon yang berdekatan. Kalau macam aku, aku selalu pergi salon dekat the mines shopping fair salon ni namanya bud garden studio. Kenapa aku suka pergi salon tu?sebab utamanya styler profesional sendiri yang akan jaga rambut korang and then sambil dia buat treatment kat rambut korang, sambil tu dia akan bagi consultation..bagus nya salon ni,sangat friendly korang akan rasa macam dah lama kenal dan mereka menganggap customer macam kawan.Memang TERBAIK!!!

Blogger yang ketinggalan zaman

hi peeps!! sayugianya dah lama aku a.k.a cik coffee tak update blog..hambek ko!!! sekali aku bukak-bukak bingung and termenung seketika OMG!!


Opss Terkejut beruk aku dibuatnya!!!

 layout blog dah berubah!! blog have new looks!! ape aku patut buat ni dah berbulan-bulan aku tak bukak blog terkial-kial aku seketika


What should i do (T_T)

by the way, takde lah susah sangat cuma ambil masa sedikit la.bagus jugak dapat belajar benda baru.Think positive je la cik coffee oii..okaylah readers semua cukup sampai ni entry ni..aku nak explore blog yang baru ni huhu baru bagi aku tapi dah lapuk bagi korang hehehe kuikuikui




Think positive and jadi cool macam uncle ni peace (^_~)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget