rakan-rakan bloggers

Thursday, May 22, 2014

Obses Nak Kurus

Hello peeps we meet again!! Hari ni mood agak swing sikit sebab pagi-pagi lagi perut ni dah bergolodak mencucuk-cucuk macam ape je..entah kenapa sejak dua menjak ni angin dalam badan ni menjadi-jadi sampai nak muntah rasa nye..

Macam yang u’olls tahu cik coffee ni agak bam bam orang nye…sebelum ni puas lah orang membebel, mengutuk,mengata..buat tak tahu je..sekarang ni bila dah dapat kesedaran sikit haa mule lah dah dapat perangai baru..perangai obsess nak kurus..so far cik coffee dah Berjaya menurunkan berat badan sebanyak  16 kg Alhamdulillah badan pun ade Nampak kecut sikit..tappiiii

Haa ni lah masaalah nye…bile dah turun 16kg cik coffee dah start jarang wat cardio..bila jarang buat cardio and makan pun still dalam calori intake..berat  cik coffee jadi maintain macam tu je..tak naik tak jugak turun..tapi mcm ade 1 part yang tiba-tiba mengembang..bile dah jadi mcm tu mula lah gelabah biawak setiap minit dan saat asyik belek badan kat cermin..pastu mulut ni berbuih Tanya mama and adik “kakak Nampak makin gemuk ke??” dorang pun dah fed up nak jawab..ngeh ngeh ngeh nasib korang laa

Tapi cik coffee ni masih beruntung mempunyai pompom girls and pompom boy yang selalu support cik coffee..segala yang pada permulaan nya Nampak macam mustahil perlahan-lahan menjadi reality..syukur sangat pada allah dikurniakan kawan yang baik macam mereka ni saying dorang sangat-sangat..tak dapat bayangkan kalau kehilangan dorang..sob.sob..sob…

Mereka ni cik coffee kenal mase join program fitness yang di anjurkan oleh seorang public figure kat Malaysia ni iaitu Kevin zahari..mulenya tak de lah rapat sangat..but something happened membuatkan kitorang tetibe rapat dan menjadi sekepala,sejiwa,sehati dan sekaki hehe..meh cik coffee belanje sikit wajah-wajah yang santek dan ensem nihh..cekidaottt


haa yang konon-konon comel ni depan skali 
wawa, acu tini dan kak.shafy


Yang baju biru tu satu2 nye kumbang dm group kami
mase ni dia bam-bam lagi..sekarang kurus bak hangg
abg pali,tengah kak mim and hujung kecik-kecik molek-molek tu nana



wawa dan k.shafy korang dah kenal kan kat atas tadi
tudung merah tu kak.kidd namanya dialah yang paling k.long sekali
yang budak comel tu anak k.neeny si affan..

yang putih-putih gebu-gebu ni kak neeny
namanya tapi we'ols panggil
mummy neeny..

Thats all untuk entry kali ni malas nak bebel panjang-panjang bye olss!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget