rakan-rakan bloggers

Tuesday, May 20, 2014

Cinta lelaki Tidak Boleh Dipercaya

Assalamualaikum..hai peeps we meet again..haaa agak provokasi tajuk entry cik coffee kali ni..tapi korang anda semua mesti setuju kan dengan statement cik coffee..

Pernah tak anda mengalami situasi ni, anda mengenali seorang lelaki..dia selalu caught in action masa tengah curi-curi pandang anda. Dan dia juga begitu mengambil berat tentang anda, selalu meniru perbuatan anda dan juga begitu banyak kebetulan yang berlaku antara anda dan dia..mesti apa yang dalam fikiran anda tu same dengan cik coffee (dia suka aku ke??) bukan main caring lagi menjaga anda sampai anda dapat rasakan dia suka anda sebab perempuan kan ade deria ke enam.

Tapi tahukah anda?? Walaupun dia selalu curi pandang, walaupun dia caring yang teramat and walaupun Nampak sangat-sangat dia menyukai anda…TAK SEMESTINYA DIA MENYIMPAN PERASAAN KAT ANDA percayalah itu semua hanya khayalan anda!! Sebab itulah kita sebagai perempuan kena menjaga hati kita dengan lelaki-lelaki macam ni..actually cik coffee dah terkena banyak kali!! Siap panggil sayang-sayang tengok wayang sama-sama, bergayut macam nak rak setiap malam, dia nyanyikan lagu sebelum tidur..lastly dia cakap ngan member that we just friends..what the hell??


Jaga hati anda sebab cik coffee tahu at the 1st sigh bukan perempuan yang jatuh cinta dulu..rasa tu akan timbul lepas semua layanan dan perbuatan mereka.so, as langkah berjaga-jaga cik coffee always deny perasaan and selalu ingat kan diri jangan terkena lagi..kalau orang tu betol-betol ikhlas mesti dia akan berterus terang kan?? That’s all utk entry kali ni..till we meet again peeps!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget