rakan-rakan bloggers

Monday, February 22, 2010

sabaar je laaa+serabut




lately ni ak asyik moody jew..ak pon x tau nape..ntah ape yg ak moody kan..tp alhamdulillah ak Justify Fullda pndai kawal dri aku..pndak kawal sifat marah.alhamdulillah gak aku x mnyakitkan hati sape2..stiap kali die muncul balik dalam hidup aku.hati ak ase kacau..adess nape ni leya da 6 bulan daa leya.relax r npe mcm nih,asal die dtg je..ak jd x tentu arah..yg die asyik nak kacau ketenteraman idup aku ni nape..ape r ag yg die nak..ak pon x paham..ntah ape yg ak wat kat die pon ak x tau..lau ak de wat salah besar dlm idup die..ak mntak maaf bnyak2..suh ar ak mlutut kat die pon ak sanggup..asalkan ak dpt balik ktenangan idop aku..igt senang ke nak senyum dlm sedih...ketawa dlm mnangis..adess mmg mrosak kan hari2 ak jew..

ak x nak mama risau tngok mke ketat aku..walau mcm ne pon ak try sorok..mama tau gak yg ak tgh x hepy.adess mama nih..hanging out ngan mmber2 hari tu mmg btol2 merelease kan tension aku..sib baik laa dorang nak wat reunion..thanks 4 ammar ats segala2 nya.i very enjoyed that reunion..sib baik laa still ade mama n kwn2 kat sisi aku..lau tak bleh giler ak idup mcm nih..kadang2 ak terfikir,setelah ape yg die wat kat aku..kenapa ak masih ag x mampu nak benci die..ak prasan sgt prubahan kat dri aku..ak jd seorang yg bkn pendendam.tp pemendam..ak dpt rasa sifat sabar ak nih len mcm lak..leh lak tgh hot..ak gelak2 aiseh..tahap kronik daa aku nih..da weng ke ak nih..smpaikan mmber2 tegur aku..ni npe manje sgt nih..sikit2 nk nangis..ni lau teeqa,ckyn ngan syams tau nih.mampuih ak kne gelak jew..

ye r dlu mse skolah ak x ,mcm nih..mybe ak da dewasa kot skarang nih..da pndai kwl emosi..da pndai pikir cara org dewasa..bak kate mama..ko tu da tua bangka,hahaha ak teringat lak mama ngamuk sakan bile ak ckp ak nk kawen umo 30..nsib baik die x ngamuk kat aku,die juz ngadu kat nenek ngan angah.."adeke patot mak,die nk kawen umo 3o..nk mampus ke"wahahaha ak x pnh tngok mama mrh mcm tu..adess nasib r mama..aku da fobia daa cintan cintun nih..wakakaka sian kat mama..nk wat camne ma..nk kawen kne ade feel,lau x de feel,x de love...lau x de love camne nak bg mama cucu..wakakaka..bengang je mama ngan aku..aish ak x kire ape nk jd minggu ni.jd laa ak nk abis kan mse ak kat luar..nk dok tepi tasik putrajaya tu...lepak tasik idaman ke..tak pon g r karok n bowling smpai lebam..lau x leh gak.ak swimming smpai lemas pon x pe..ak ase mmg ak tgh tension glerr..ya allah selamatkanlah aku drpd tekanan jiwa.x mo jd giler..

hish ape nk jd aku nih..x mlambang kan ciri2 plajar islamic langsung..nk tunggu bile laa baru nk berubah..adess kepada kwn2 yg kenal aku n x knl aku..doa2 kan lah ak dpt transform diri aku..bkn nye jd transformers.tp jd ayam katik..wakakkaa adess 1 ag masaalah lak kne jd pngapit k.long..ya allah serabut nye dunia ak nih..mcm ak lak yg pngantin nye..nk kne jage mke,jge body adess...kang x psl2 tkena badi k.long..ak lak yg kawen wahahahah...x pe2 ak kne kuat kan semangat..ni nk kne arrange kan gathering n reunion kat pd lak..adess ntah brape ratus lak yg dtg..sib baik banglo tu besau..tunggu je laa dak smart maii..ak akn bwat reunion ni paaaling indah dlm idop korang.. luv all org yg ade dlm idup ak n bg smangat kat aku..mmmmuaaaxxx

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget