rakan-rakan bloggers

Wednesday, February 3, 2010

kenangan hight school



assalamualaikum..
rindunye dgn zaman skolah..hmm windu kawan2,windu kat cikgu2 and windu nak kne denda mcm selalu.hak3..hmm bila sebut jew zaman skolah nih teringat lak mse mula2 aku msuk skolah mnengah.haha aku kne hantar jauh woo sume nye sebab prangai demand aku yg x reti nak hormat kat org tua n biadap..katenye laaa,aku pon ape ag mberontak r yelaa kene hantar kat tmpt jin btendang dgn kanan kiri sawah bndang adess semak otak aku dbwat nyer tgh ak dlm delemma laa konon nye..sib baik laa bnyk geng2 kl kat stu x de laa aku ase canggung sgt..still ag ok lorr..ak x mo citer sgt kisah aku kat perak sbb bnyk pahit drpd manis hak3...manis nye ialah bile ak kenal ikha,ammar,at,leha,ayid,intan,syu,sharul n the gang..pahit nye tu biar la ak smpan sensorang kot

yg aku nk citer kenangan aku kat samtaj haha bile igt kan balik agak lawak r..x sangka nakal gak ak nih mse skolah..yg paling ak ingat bile ak kurung si teeqa ngan ckyn kat dlm tandas pmpuan n ttup lampu..hak3 cian budak b2 tu ketuk2 pintu tu bdegang2 bunyik nye..yg ag mlampau bile kat sbelah tandas tu bilik disiplin hak3 mmg carik nahas tp yg pelik nye ak x pnah kne tangkap..
asyik slamat jew..tu r bnyak pngaruh ak bwk kat budak 2 ekoq tu..asal kelas ustazah normah je.mls nk g, g lepak kat bilik rawata n wat2 sakit hahhaa mmg mengong tol..mcm2 kenangan lah high school nih bile ak asyik kne marah ngan cikgu rosnida pasal ak kejar ckyn satu skolah dgn mata klepet..hak3 salah dak tu gak takut sangat ngan mata kelepet.

tp aku pelik ngan cikgu rosnida u mcm sngaje je carik salah aku..asal ak wat salah je sti die ade kat stu..mse ak prank teeqa dgn bg katak satu kotak konon nye adiah bezday pon die ade kat stu..aish mcm ahli sihir la plak ish3...tp mmg knangan hight school laa yg ak x leh lpe..wlu pon ak slalu buli dak 2 org tu tp dorang x pnah musuh ngan aku..x pnah benci ngan aku..smpai skarang ktorang still berkawan baik..huhu windu lak ngan dorang shikin(ckyn)ateqah(teeqa)syamsiah(syams) 3 org ni laa yg salu wat idup ak kalerfull thanks orang bg ak kenangan terindah..luv u all mmmuahh!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget