rakan-rakan bloggers

Monday, October 5, 2009

insan istimewa dlm hidupku..



Yang ni kawan2 aku mse aku kat Samtaj Sg.besar...
ni aktiviti wajib ktorang stiap kali raya..
apalagi Konvoi la...
huhuhuhu....


Ni batch aku mse form 5..ensem2 n comel2 sumenye kan..
mse ni ktorang konvoi ramai2 dr rumah ke rumah time hr raya..
tp syg nye mse ni aku x de..so,x leh join laaa...
jelesnyew...


Align Centre
Amboi cik abg..kusyuk nye makan...
mse ni kenduri kat umah nenek aku...
mamat2 nih mmber2 laki ak..
mse aku skolah menengah...



ok..ni aku nak perkenalkan classmate aku yg ensem2..
huhuhu..kononnye la..
dorang ni mmg baik..kalau mintak tlg..anytime..
kwn punya pasal...tp klu dtg
prangai mereng dorang..asyik aku je jd mangsa..
asyik blushing je aku ni kne usik ngan dorang..esspecially yg kiri sekali
kai sweater tu irfan@torres,ngan yg pkai bju mlayu merah tu...
klu bab knekan aku..mmg galak gler..
siapla korang..tunggu hari pmbalasan aku..hahahha..


Ni pulak antara classmate girl aku yg sporting2..
n cute2 sumenye..girl class aku ada 7 org jew..kat sni ade 6 jew..
sbb yang lg sorang tu ske m'minggirkan dirinye..
kalau bab gelak2 sakan tu bg kat ktorang laa..
tp yg best nye class ktorang ni..ape2 hal
ktorang always bersama...




mase ni ade extival konvokesyen kat campus...
ape lagi sakan laa bgambar dak 3 org nih..baju pink tu..
baju rasmi dak class ktorang..pmpuan je laa..
lau laki yg pakai pink..
mmg jambu gler..huk3..



Yang ni plak best friend aku sejak aku form1 lagi..
Farah adlina..
yang kat pangku dia tu anak dia..
mohd hadfiz Firdaus..comelkan..
korang jgn pikir lain lak yer..dia dah kahwin..
n bkn sbb terexcident,tp ats dasar cinta n utk mengelak maksiat
drpd berlaku..
hadfiz firdaus tu gak merangkap anak angkat
kepada aku,ammar,arol,ikha,leha,syue,bahau,ngan zanu..



mak aih tembam nye mamat 2 ekoq nih..
haa..tu laa len kli ejek aku lagi..skarang korang yg mlebih2 dr aku..
hak3..padan nye muka korang..
mamat 2 org ni mmber aku dr form1 gak..
yg kiri tu mohd ammar azmi,yg sebelah dia tu sharul@erol..





2 comments:

Noor Liyana Kamarudin said...

SAMTAJ stand for what...awal tahun hari tu saya pernah mengajar kat SMKA...

http://lia3003.blogspot.com

leya farikha... said...

For Study..bacth 2007

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget