rakan-rakan bloggers

Tuesday, October 6, 2009

BEST FRIEND







Yang bajet cuns ni plak best fwens aku kat class..
seseorang yang sentiasa ada dkat aku..
time aku susah dan time aku senang..
yang sanggup mendengar prob aku,yg sekepala dgn aku..
and yg lagi penting,kalau ktorang bergurau,ktorang da x pdulikan org dah..
hak3..tak da rahsia antara aku ngan dia..
dialah nur shahira ismail@shera..



Ni antara best fwens aku yg sengal2 belaka..
dorang ni pun merangkap roomate aku..
ktornag mmg sekepala laa..
sbb tu ktorang bley tgl 1 bilik..
nak pecah p31104-b-1 tu ktorang kerjakan dgn seni kreatif ktorang..
hak3 yg pastinye aku cyg sgt kat dorang..
dari kiri:leya,muni,seha.







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget