rakan-rakan bloggers

Thursday, February 9, 2012

Ha dong hoon dan Pororo


yeaaaa~~~...Pororo!!...^_~


kartun Pororo nie asal nyer dari Korea...kartun nie mmg femes giler kt sana...1st time aku tau kewujudan makhluk comel nie masa aku dok layan  Running Man...bila HAHA + Pororo, jadi lah HARORO...mamat korea ni mmg lawak giler..aku minat sangat..


 Berbalik kepada tajuk utama entry ni tadi Haha ni memang seorang yang happy go lucky, sangat-sangat kelakar. Karakter die macam kanak-kanak tapi sangat menyentuh hati wanita aku ni..kalau korang ade rase-rase nak usha pakwe korea aku ni..sila-sila la carik kat youtube atau klik kat Running Man


 Pendek tapi comel hehe
he


Variety show Running man
dari kiri:lee gwang soo,yoo jae sook, song joon ki,ji suk jin, kim joong kook
dari kiri depan : song ji hyo, kang gary, lizzy, ha dong hoon







 mission accepted

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget