rakan-rakan bloggers

Monday, April 12, 2010

you're not alone..

hmm lately ni my life getting worst..
x tau laa camne bleh bkenalan ngan heart breaker..the damn thing in my life is bila ak da terjatuh ati kat heart breaker fuhh my whole world seems like hell not juz hell..but bloody hell..no wonder r ayat tu manis smacam..rse x sdap ati sbenar nye tp layan je laaa..mne tau wujud lg org yg ikhlas kat dunia ni..hmm no wonder gak laa ade pepatah dont judge a book by its cover..buku yg kulit nye cntik kat luar tu blm tentu contains die bguz..n bku yg lusuh cover nye tu x beerti containt die pon slusuh cover nyew..
mmg ak btol2 ambik kisah ni jd teladan..jgn mudah trust org sesuka ati..haaa 1stly ak nk kenalkan kat korang whats the meaning of heart breaker ni..kalau korang translate satu2 korang akn translate pkataan ni "penghancur hati"btol tak??hmm meaning die pon mcm tu gak r..heart breaker ni die akn act n pikat pmpuan smpai pmpuan tu fall in love..n bile die da nmpak ade tande2 pmpuan tu da fall.. die pon bla camtu je..haaa time tu korang pn bleh pikir kan ape jd kat pmpuan yg dtinggalkan tu kan.."my life will suck without u!!" msti nye ayat ni kuar..
haaa tp ak x r steruk yg dpikirkan ak juz trtanya2 nape ak yg jd mangsa nk kate ak playgirl mmg x msuk akal..sbb tujuan utama heart breaker ni adalah untuk mmbalas dndam..sbb pe??sbb mse lampau dorang mybe klau yg lelaki prnah dkecewakan dgn teruk oleh ex GF die..yg pmpuan lak mybe pnah dpermain2 kan..tp realiti nye smpai ble korang nk balas mbalas..ko break kan ati die..die lak break kan ati org..trus brangkai2..bangkai btol!! e'eh ter emo lak hiuhihi..klu lah korang tau mmpermainkan ati org tu bleh dikira dosa terbesar dlm idup seseorang..bkn dlm dunia eh..
please laa open ur mind..and think back..smpai bile dndam tu nk bterusan wahai herat breaker ku..yg break kan ati ko tu pmpuan len..yg ko nk bls kat sume girl nape..very cruel..sib baik laa x de kes yg bnuh diri lau ade..x ke ko dhantui rase bersalah seumo idup tu pon lau ko still ade ati n prasaan laa lau x de ko mmg kayu or batu r kan..what the hell..tlg laa hentikan at the end nye nnti bnyak ati yg merana..dlm hidup ni ape yg kite harap2 kan??bahagia kan..mama aku kate lau nk bahagia kne laa maafkan org sbb kemaafan tu dndam yg plg manis n plg indah sbb klu ko dndam2 pon ade idup ko hepy?? x de kan soo jom r kite sling maaf memaafi k..renung2 kan..n slamat beramal heheh....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget