rakan-rakan bloggers

Thursday, March 10, 2011

Thesis+lappy = Serabut!!


 anneyonghaseyo...hehe lame ak x update blog ak ni..asyik merapu je kejenye..alhamdulillah everything okay..thesis Ooo thesis..semak pale otak ak mikirkannye..last2 minute lak lappy ak nk osak,last2 minute operating system ak corrupt...aghh.. damn..mcm2 dugaan penat ak b'hempas pulas turun naik mahkamah semata-mata nk wat thesis ni..tyme da nak siap..leh lak die corrupt..ase nak nangeh pon ade..tu satu hal, satu hal ag ak pnye lappy ni..ni laa tmpat ak simpan segala kenangan aku and document syarikat bapak aku...aghhhh god i'm loser..lps format lappy sume ilang..mengalir jugak r air mata ak..m'byg kan sume kenangan tu..tu je yg aku ade..hmm nk wat cane da nasib badan...trima je laa...anyway thanks to anep coz repair my lappy with kos yg murah..but,ak stil t'kilan ko g format sume..thanks to ira and omar gak yg x psl2 t'libat gak dlm masaalah aku ni..hmmm shinggu you're daebak laa!!..but ape pun gwenchana? yes i'm okay..but i feel pabo more than pabo..aghhh ape pon kne trimelah aresso??..ya aresso..haha bye kamsahamida...





ugh..stress2!!!


Klu mcm ni Boleh ilang idup aku 5 tahun!!


Terencat daaaa!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget