rakan-rakan bloggers

Saturday, March 19, 2011

Luagkan sikit mase bace entri ni ye kwn2!! (^_^)



Assalamualaikum..anneyonghaseyo..entri kali ni t'cipta sbb ak n k wat iklan sket..jgn marah ye..(^_^)..ak nk mintak mase korang sket luangkan mase utk bace entri aku nih..haha..kisahnye mcm nih..father ak ni ade sbuah syarikat that called..annur aquaculture development..syarikat ni dah b'operasi 5 thun..2 thun awal sangat lah berjaya dgn jayanya..tp jeng3 hal mule dtg..partner father ak da de bizz len ke hape tah..nak tarik diri..sorang nk tmpukan ngan biz kereta..sorang ag kontraktor..omo!! da x de -partner syarikat so, father ak x leh run syarikat tu sorang2 sbb x de org yg nk manage bhg marketing..father ak ni ade pngalaman 20 tahun  berkerja kat  bahagian perikanan dan pertanian UPM..so, bab ikan2 udang2 ni mmg dah expert lah..masaalahnye skrg ni..father ak x de partner utk manage syarikat die..sblm ni father ak da un syarikat tu lbih kpd consultant..iaitu p'khidmatan rundingan..mcm wat kursus and sebagainya..kursus tu father ak charge Rm 600.00 per head..teori and practically..so, sbenarnye ak nk bg tau ni je..sape yg berminat utk m'ceburi bidang aquaculture nih and sekaligus jd partner father ak..leh la contact father ak pnye number..
019-6479129 (Nordin) or lau segan nk ckp..email je ak kat miss_whatever 63@ yahoo.com
t ak wat 1 post psl company father ak tu ye..wait ya!!





sebahagian dr kursus 2007 


Tenaga pengajar yg t'libat 


Pembelajaran secara teori dan praktikal 


 Bedah jgn x bedah!!


Prasarana yg disediakan 


 ikan yg dibela sekian lame

Tmpat kursus

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget