rakan-rakan bloggers

Tuesday, March 9, 2010

my little room


hmm ni laaa bilik 3 dara pinggitan..sorang dr kedah,sorang drsg.besar n sorang ag dr kl..nasib baik tiga2 satu kepala..lau bgabung dak 3 org ni.suasana riuh smacam..moon@munirah azmi seorang mmber yg smpoi n btrus terang lau bab komen m'komen ni ak advised x yah tnye die laa dak ni bkn nye reti cover2..bleh terdiam korang lau dgr die komen about dri korang..tu laa kan lau org terlalu jujur ni payah gak..x jujur ag laa payah..ape daaa...budak sekoq ni wlu pon luaran die agak boyish..tp dalam ati ada taman munga maaa...ini owng mnyak sensitif..tngok cite industan mmg tangkap leleh..xpaham ak minah sowang nih..hehe muni hg jgn marah naaa...hg salu gak dok ngutuk aku kat blog hg..ni ak bls dendam naa...huhuhuhu..x baik marah2 ti hilang seri kat muke ko.da kne nyusahkan en.apit ti..

siti naseha@seha:dak nih agak payah nk describe..ego,kurang bdikari..n ag satu prangi die yg wat ktowang tension ialah..apabila kami penat2 balik dr kelas n die mle mbebel..aduhaii..serabut kepale otak ak nih..ak ni lau time moody mmg ak...ecehh sesedap rase je ak ngutuk dorang wahahhaa..by the way,dorang ni laa kawan plg best in da world..luv munie n ceha mmmuuaaxx

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget