rakan-rakan bloggers

Sunday, April 10, 2011

huru-hara kawen part 2


smbung blek kisah smlm..

yg lagi parahnye..segala kelemahan dan kekurangan isteri diceritakan kepada kwn pmpuan nye tu..ya allah btape parah nye hati si isteri lau dpt tau..ak malas nk nasihat or ckp bnyak sbb die dok semeja ngan aku (cousin bff aku ) kbetulan lak mlm tu ktorang nk release tension ktorang lepak kat tasik putrajaya tserempak lak ngan pasangan kekasih x jd ni..alang2 nk g mkn..join le sesame..tp yg peliknye..laki ni ngaku lak die da kawen..n pmpuan tu bkn awek die..tp gaye nye mcm pakwe makwe.hmm lantak deme laa..tu kisah laki lak..

kisah pmpuan lak..korang ni jgnlah t'lalu excited sgt nk komitmen..means kawen..jgn t'lalu excited nk tunang n kawen sume tu..once korang b'tunang korang akn t'ikat ngan laki tu..x de mknenye nk ubah2 fikiran dah..apetah lagi kawen..mmber2 aku yg da kawen rmai merungut n mnyesal kawen muda..ag 1 sblm kawen pastikanlah korang master dlm hal umah tangga..cth nye..memasak,kemas umah,jaga budak kecik n belajar ilmu jaga suami (jaga ea,bkn control k) kalau takat pndai msk maggie p'bagai perisa tu..x yah la derr..botak laki korang t..time tu mule la si suami garu kpale..isteri lawa tp...tetttt...haa x leh ckp..huhu..ak ngaku ak pun bkn nye baik sgt..dlu ak slalu kuar mlm..walau pun x manis dipandang..aku just mncari ketenangan dengan angin mlm dgn bsantai di tepi tasik,dataran putrajaya..dan sume mmber ak pmpuan..n tabiat tu pun da lame ak tgl kn sejak umo ak ni da mningkat..hmm tpulang lah kat korang nk ikut ckp ak or x..ak pon x perfect..hehe kamsahamnida...bubye!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget