rakan-rakan bloggers

Wednesday, February 23, 2011

sg.Kalumpang

Aneyonghaseyo!!..haha hari tu aku ngan classmate ak wat lawatan sambil m'hilangkan stress kat sg.kalumpang kat tanjung malim..perhh sehari sblm pergi, bkn men semangat dak2 pmpuan dok memasak itu ini..tp my comment mmy terbaik wok!!sampai2 je kat sane..juz ade 2 pasang couple je kat sg tu..ape lagi..yabedabeduuuu!!..mmg ktorang konker la tmpt tu..dak laki dok wat BBQ..aku wat pe??gedebush terjun dlm air..haha tp yg best nye air kat kalumpang lmbut,x sakit kne kat badan..ape2 pon mmg terbaiklah!!


 view kalumpang
cantik kan??



Nampak mcm cetek..
tp sungai ni laa yg hampir2 mlemas kan aku..
hik2


Berfotogedik sblm balik kolej..
perjalanan jauh ni..
Domo,domo,domo chu a ea


Hmm tasty!!..lg sedap drpd kenny rogers la katenye..
hik2 prasan!!


Nilaa name nye puteri berendam..
da mcm kembar siam ala2 vietnam da rupenye

hik2

apa2pun ak nk ucapkan thanks la kat kengkawan..dpt gak ak release tension sblm exam..

3 comments:

Miss Annaz said...

bestnya peknek...

mars mell-o said...

visited and follow you =D

leya farikha... said...

Thanks Miss Annaz..try la picnic kat kalumpang..gerenti best..

mars mell-o: u follow me..i follow u back..wait ya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget