rakan-rakan bloggers

Monday, February 21, 2011

abang lee dong hae..


Hari ni ak nk citer kisah exclussive..ak dpt tawaran jd manager super junior..wahh we are super juni-or!!haha ak pon dgn bangganye terbanglah ke korea..ntah ape yg bgus sgt kat ak ni smpai dorang berkenan ak x pon tau laa..

smpai2 je kat hostel dorang..perhh ak disambut dgn penuh meriah..ade siwon shi,eunhyuk oppa,kyun hyun oppa,leeteuk ngan yesung..ramah2 btol dorang ni ea..except kim hee chul and rye wok..pandang ak len mcm je..x tau la sbb ak ni comel ke ape..hihihi

layanan paling baik ak dpt dr dong hae oppa ngan eun hyuk oppa..ngee..bahagianye idup..
hari pertama ak keje,rye wok ngan hee chul da longgokkan setimbun baju dpn aku..aik??ak ni manager ke laundry girl? die kate keje ni sesuai utk aku..baapak ahh..mcm abg tiri..pastu suruh ak mngemas la memacam..x de manners btol..pehh kejam2..MyEm0.Com

satu mlm tu ak tgh dok senang lenang kat bilik yelaa penat seharian kne dera..skali rye wokk pgey ak..die kate ak ni x de responsible..ak bsuh baju die smpai luntur kaler..adeke patot die tenyeh baju tu kat muke aku..die suruh ak packing bag..balik malaysia now!!hehe time tu (mcm dlm drama) dong hae oppa muncul..die tarik ak bwk keluar..tercengang bangang gak laa rye wokk time tu(kekekeke) smpai je kat luar die trus hug aku..wahhhh bling3..mlayang2 ku dia angkasa..then die ckp 1 ayat ni kat aku "kajimal" mksud nye jgn pergi dgn air mata dok bgenang.. huwaaa..mse tu air mata ak mcm air paip..mngalir je..MyEm0.Comthen tbe2 kne kiss lak kat dahi....MyEm0.Comwaaa..meletop2 firework kat ats kpale..hik2..tgh syok layan prasaan..

Tiba-tiba..

tit..tenet..tit..tit...

alarm ak da b'bunyi suruh ak bngun wat final revision utk exam hari ni..ahh potong btol laa..bru je nk feeling ngan dong hae..kacau2!!(mimpi rupenye)biyaneyo dong hae oppa!!



Dong hae oppa yg baik aty..wlu pon dlm mimpi..hik2 
aku happy!!MyEm0.Com




Comel nyew..maaf krn x mensucikan anda 
dlm mimpi shaye!!
hik3

Mcm ni laa air mata die..
huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget