rakan-rakan bloggers

Sunday, September 26, 2010

bila terasa rindu???



kenape yer..bile kite rindu kat someone sti ase nak nangis... bile ak rindu kat someone..ase mcm penuh je dada ni..sesak..berat je..parah gak prasaan ni kan..tp tu laa hakikatnye..bila rindu kat someone yg langsung x menghargai kehadiran kite..seakan diri ini x de makne kat sisi die...tp bile dipikir kan balik..diri ni bkn sape2 dlm idup die..ermmm payah tol idup ni..sume serba x kena...tu r nasib..he built me up and tear me down..seems like an old abandon house..sakit nye bile org yg cipta harapan n die juga yg hancur kan...mcm bina bangunan kan..setiap hari tngok phon e..bngun2 pagi je..bnda ptama yg dibuat..tngok phone...type msg
tp x send...xmo di cop pmpuan terhegeh2...ego laa konon nye tu....bila mlm menjelma..ase gatal je tangan ni nk send message...dah taip daaa..tp x send..hahaha rindu tu mmg rindu tp x bleh nk wat ape2 tahan je laa..hahaha..ni kisah rindu yg x parah..ade yg parah tu siap smpai tenung gambar..klu lah pic tu leh berkata2..sti die say i love u..hahahaha...x pon kenyit mata ke..haa baru tau terkejut..trus bertempiaran rindu tu lenyap tah kemana...tips aku laa kan bile korang rindu someone..klu ade msg ngan die..jgn buang msg tu..ag2 msg yg ayt die mcm bermakna..bila rindu korang tngok blek msg2 tu..sti ade msg yg bleh bwat korang senyum2 sendiri x kurang gak ade msg yg bley bwat korang ketawa..haaa memory tu kan..soo,bile korang windu kat someone pasni x yah r nk sedeh2 ag..just ikut je tips yg ak bg ni..peduli ape sme ada org yg kite windu tu..windu kat kite ke tak..yg penting prasaan kite selesa..okay..org bkn tau ape yg kite ase..juz kite je yg tau..so dont waste ur time with crying3 and crying..try to appriciate sad moment tu jd kan ianya moment yg bahagia..wlu pon ko bahagia sensorang pe kisah..jnji tenang and damai k..sayonara...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget