rakan-rakan bloggers

Monday, December 14, 2009

kawan?? mcm ape ek??



Kawan...


1) kawan tu bkn mcm main FUTSAL.
Mula-mula kejar... dah dapat sepak...

2) kawan tu bkn mcm main SKATE .
Mula-mula gosok.. . lepas tu pijak...

3) kawan tu bkn mcm main RAGBI. Mula-mula tangkap.. . dah dapat tendang.. .

4) kawan tu bknnya mcm PAMPERS . dah pakai,buang.. .

5) kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS .Waktu baru beli pakai. .. Dah sengkek gadai. ..

6) kawan tu bkn mcm PELANGI . Hari cerah takde.. . hujan gerimis baru muncul...

7) kawan tu bkn mcm KERETA . Rosak skit,jual. .. ambik kereta baru.. .

8) kawan tu bkn mcm CHIPSMORE . kejap ade kejap takde.. .

9) kawan tu bkn mcm BANK . Bila dah takde duit,pegi kat sana ambik. ...

10)lagi...kawan tu mcm ape ye????

Haa.. . kawan tu mcm AWAK LA . .bila saya hantar msg, awak akan baca msg saya dgn teliti sampai habis...dan tersenyum2...Walau ape pun tanggapan org tentang kawan...bagi saya,kawan tu penting.Seorang kawan takkan biarkan kawan dia menangis,sedih,berduka dan sebagainya.Kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk danberbincang tentang pelbagai perkara.Yang penting,seorang kawan akan sentiasa menghadiahkan senyuman kpdkawan-kawannya.. .

terharu nye aku..bilew mmber aku bg msg nih kat aku.. n aku dgn bangga nye..
post kan msg die kat blog aku nih..syg korang my fwens..

1 comment:

p$k-cR3W said...

hahhahh....
sah ko mmg siut leya../
xleh d nafikan lg..
hahahhahahhhhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget