rakan-rakan bloggers

Friday, May 18, 2012

Petua Penjagaan Rambut Terbaik

Hai guys!! Hari ni aku nak share something kat korang..share pasal apa yer?? haaa pasal penjagaan rambut lah..aku tahu ramai antara followers,readers yang baca entry ni mesti sangat mengutamakan penjagaan rambut kan??firstly aku nak share petua-petua nenek moyang kita dulu-dulu..untuk rambut yang cantik, bersinar, serta lembut dan sihat petuanya ialah:



Ambil secawan santan, biarkan sampai santan tu naik sikit and sapukan kat rambut, rambut ye bukannya kulit kepala.kalau tak nanti kulit kepala korang berminyak..

.


Then kalau sesiapa yang malas nak buat sendiri bolehlah pergi ke salon-salon yang berdekatan. Kalau macam aku, aku selalu pergi salon dekat the mines shopping fair salon ni namanya bud garden studio. Kenapa aku suka pergi salon tu?sebab utamanya styler profesional sendiri yang akan jaga rambut korang and then sambil dia buat treatment kat rambut korang, sambil tu dia akan bagi consultation..bagus nya salon ni,sangat friendly korang akan rasa macam dah lama kenal dan mereka menganggap customer macam kawan.Memang TERBAIK!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget