rakan-rakan bloggers

Wednesday, November 9, 2011

dedicated to candidate spm

salam 1 dunia semua..dah lama gak cik coffee x update blog ni..maaf yer..comitment study lg penting..cik coffee malas nk post panjang2 nanti boring lak korang nak bace,cuma cik coffee berkenan  nak bukak 1 topik ni..berkenaan,nikmat yg meleka kan..kdg-kdg,di beri ujina dan dugaan tu lebih baik dr diberi nikmat berpanjangan...bile kite diberi nikmat yg berpanjangan,kita akan mula leka dgn kenikmatan tu..tanpa kita sedari,nikmat itu hanya utk smentara sahaja..apabila kita x pertahankan,maka terkuburlah niikmat tu..sebelum ni..dr sekolah rendah smpailah sekolah mnengah,cik coffee selalu termasuk dlm senarai best student,then bile jd mcm tu..timbul prasaan riak.."owh aku dh pandai,x yah blajar teruk2 lg"ecehh knon nye lh..disebabkan leka berada di puncak, cik coffee mls nk berusaha..lama kelamaan prestasi makin menurun dn skrg, sukar utk jd best student daaa..so, nasihat cik coffee, especially utk candidate spm..jgn lah riak bile kite berada di mercu..usaha tu adalah kunci kejayaan..ok ckup je smpai sni..anneyong!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget