rakan-rakan bloggers

Friday, August 5, 2011

Ciri-Ciri Lelaki Vogue Dan Wanita Macho


sudah berkurun lama tak update..serius mmg malas gile nak menaip membatu depan laptop nih..boleh kematu bontot..haha agak melampau disitu ye..ok lah kali nih aku nak share tips untuk membuat org jatuh cinta..echeche..kita ni semua manusia mesti ada rasa cinta, sayang dan sewaktu dengannya..kadang2 kita suka kt org tu tp org tu tak berapa nak perasan kt kita ni..kadang2 orang suka kt kita tapi kita tak suka dia..kadang2 kita suka orang yang kita suka, kadang2 orang suka orang yang kita tak suka..korang faham kan? aku pn tak faham..ngee~ baiklah..petua yg nak dikongsi ni dr Dato Dr Fadzilah Kamsah ye..beliau adalah idola saye sekian terima kasih..

~wanita idaman lelaki~
  1. Rasa cantik dalam diri, yakin diri. Yakin dengan ciptaan Allah.
  2. Sifat keanak-anakan. Sesekali dan jangan over
  3. Berakhlak mulia, sopan – santun, ada sifat-sifat wanita timur
  4. Beragama, taat perintah Allah
  5. Pandai tapi tak menunjukkan kepandaiannya
  6. Memahami lelaki
  7. Tidak terlalu cerewet, tidak cakap berulang
  8. Tidak terlalu cemburu
  9. Tidak terlalu canggih
  10. Dapat meransang semangat lelaki
  11. Ada kesamaan yang significant
  12. Sejuk mata memandang
  13. Pemaaf
  14. Seimbang
  15. Body language yang cantik
~lelaki idaman wanita~
  1. Nampak segak, macho, kemas
  2. Romantic – pandai mempamerkan kasih saying
  3. Gentleman, lemah-lembut, sopan
  4. Wajah seorang penjaga, pendidik
  5. Bijaksana dan matang, boleh buat keputusan
  6. Understanding, tolak ansur
  7. Dapat membimbing, boleh beri nasihat
  8. Tidak mudah merajuk
  9. Tidak terlalu ego
  10. Kelakar tapi jangan buat lawak bodoh
  11. Tidak kedekut
  12. Layan semua orang dengan baik
  13. Ada sifat yang boleh dibanggakan
  14. Pandai mendengar
  15. Punyai persamaan
  16. Bersih dan wangi
  17. Wajah kebudak-budakan, mudah senyum

1 comment:

munirah azmi said...

jelas sekali ciri2 tu ada pada kekasih aku siwon choi. hahahahahahhaa *=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Miss Nuffnang

There was an error in this gadget